فراستینگ یا رویه ی کیک گردو و نارگیل

اموزش رویه ی کیک گردو و نارگیل به مناسبت اینکه پایه کیک گالری اورس را در رنگ صورتی پر طرفدار موجود کردیم .

به زودی در رنگ سفید هم موجود میشود.

پایه کیک گالری اورس

چی بهتر از اموزش رویه ی فوق العاده ساده و خوشمزه گردویی نارگیلی برای کیک های شما

اکثرا فراستینگ ها دردسر همزدن خامه و یا سختی های درست کردن باتر کریم را دارند

چرب بودن و کره ای بودن میتونه برای بعضی ها اذیت کننده باشه.

من اینجا اموزش فراستینگ فوق العاده خوشمزه بدون نیاز به همزن یا خامه فرم گرفته را براتون گذاشتم

اموزش این رویه ی کیک از اشپز خیلی معروف اقای کنل هست

این رویه خیلی ساده و خیلی خوشمزه، برای کیک های عصرانه یا مهمانی های شما حسابی عالیه.

دستور پخت رویه ی نارگیل و گردو

کیک شکلاتی با رویه ی گردو و نارگیل

اول من این رویه ی کیک را برای کیک های شکلاتی ترجیح میدهم و دستور کیک شکلاتی هم مال شف طیبه عزیز هست

این دستور یک عدد کیک شکلاتی با قالب ۲۰ میدهد

اگر میخواهید دو طبقه درست کنید دستور را دو برابر کنید یا قالب کوچکتر استفاده کنید.

در این دستور شیر اوپریتد داریم که تهیه ان خیلی ساده است یا میتونید ان را اماده بخرید

شیر تغلیظ شده اماده میتونید بخرید

دستور تهیه اوپریتد میلک اینجا و اینجا هست بازم از شف طیبه عزیز

شما میتونید گردو را با هر مغز دیگه ای که دوست دارید جایگزین کنید مثل فندق اما گردو بهترین گزینه هست

دستور رویه ی فوق العاده ساده و خوشمزه ی گردو و نارنگیل

مرحله ی پنجم وانیل یادتان نره اضافه کنید که مزه تخم مرغ نگیره

وانیل را بعد از اینکه مخلوط را پختید اضافه کنید

رویه ی کیک شکلاتی

اموزش رویه ی کیک گردو و نارگیل

مواد لازم

– ۱ پیمانه گردو تفت داده شده

– ۱ و ۱/۲ پیمانه شکر قهوه ای (۳۰۰ گرم)

اگر شکر قهوه ای ندارید با شکر معمولی جایگزین کنید 

– ۱و ۱/۲ پیمانه شیر غلیظ شده (اوپریتد میلک) (۳۶۰ میلی لیتر)(اگرم ندارید مهم نیست درست کردنش کاری نداره یاور همیشه مومن شف طیبه عزیز دستورش گذاشتن )

– ۳ عدد زرده تخم مرغ

– ۳/۴ پیمانه کره بدون نمک (۱۷۰ گرم)(اگرم ندارید مهم نیست کره معمولی فقط نمک بعدی حذف کنید)

– ۱/۸ قاشق چایخوری نمک

– ۱ و ۱/۲ پیمانه پودر نارگیل

– ۱ و ۱/۲ قاشق چایخوری وانیل

طرز تهیه

-اول گردو را بذارید داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد تا گردو ها طلایی بشن. حدود ۸ دقیقه

-دوم در یک تابه متوسط شکر شیر و زرده تخم مرغ را مخلوط کنید

بعد کره نرم شده و نمک اضافه کنید

-سوم ماهیتابه را بگذارید روی گاز حرارت متوسط و مرتب مخلوط را هم بزنید حدود ۵-۸ دقیقه نباید اجازه بدید مخلوط بجوشه

زمانی که داشت میجوشید ازروی گاز ان را بردارید

-چهارم گردو ها با گوشتکوب بکوبید اماد خیلی له نکنید

-پنجم گردو و نارگیل و وانیل را داخل کاسه ریخته و سپس مخلوط داخل

ماهیتابه را بهش اضافه کنید و همه را مخلوط کنید

-ششم بذارید داخل یخچال روشم بپوشونید که مزه یخچال نگیره نیم ساعت اجازه بدید تا خنک بشه و خودش را بگیرد

سپس کیکتان را تزیین کنید

دستور از preppy kitchen

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *